- lakberendezés kicsit másképp -

otthonberendező

otthonberendező

Amit az asztalosok tudnak.

Avagy egy lakás születése.

2016. február 05. - otthonberendező

Az asztalosok tudnak, az adott helyre elképzelt és méretben megfelelő, bútort készíteni. Persze, lehetne részletezni, és az egyszerű megfogalmazás ellenére, tudom, hogy hihetetlen csodás dolgok születhetnek a kezük munkája során, de egy lakberendezőnek ez a legfontosabb.

be24b5e0f6e76846e2523b23a009ccc0.jpg

Vannak olyan helyek, akár egész lakások is, ahol csak egy lehetőség van a megfelelő berendezés kialakítására, a lehetőség pedig Ők. Ezek a helyek jellemzően a kislakások, és azoknak még kisebb helyiségei. De lehet ez egy nagy ház, vagy akár egy hatalmas lakás, amiben biztos találunk egy bebútorozhatatlan zugot. Vagy nézzük csak meg a tetőtéri szobák ferde sík alatti területeit, amik kiváló pakoló helyek lehetnek, persze csak egy jó asztalos segítségével. És a kedvenceimről, a konyhákról még nem is szóltunk.

Íme, egy kis lakás (33 m2)  születése! Terv (én), és megvalósulás (asztalos). Keresd a különbséget! (Na jó, a konyhánál van egy plusz rajz.)

elo1.jpg

elo.jpg

pictures5.jpg

 

mateek.jpg

 

mateek1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonberendezo.blog.hu/api/trackback/id/tr868332480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása